Řízení měnového rizika v podílových fondech - Kohout, Vít; Málek, Jiří, 1953-; Vacek, Vladislav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2022)
Tato bakalářská práce s názvem „Řízení měnového rizika v podílových fondech“ se zabývá problematikou zajišťování měnového rizika. Přesněji je zaměřena na řízení měnového rizika v podílových fondech. Teoretická část se skládá ze tří kapitol. První kapitola představuje podílový fond v rámci kolektivního investování. Druhá kapitola je věnována měnovému riziku a jeho řízení. Třetí kapitola se zabývá nástroji na zajištění měnového rizika. V praktické části je demonstrován proces zajištění portfolia vybraného podílového fondu.
Vedoucí práce: Jiří Málek
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2022
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2022
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses