Přijetí IFRS 16 z pohledu nájemce - Křížová, Michaela; Procházka, David, 1979 říjen 10.-; Kučera, Martin; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2022)
Tato bakalářská práce se zabývá aplikací standardu IFRS 16 z pohledu nájemce. V první části práce je definován ekonomický obsah leasingových smluv, hlavní požadavky standardu na účetnictví nájemce a dopady pandemie COVID-19 na nájemní smlouvy. V praktické části je znázorněn postup nájemce při identifikaci leasingové smlouvy, oceňování, účtování a vykazování na reálné leasingové smlouvě kancelářských prostor.
Vedoucí práce: David Procházka
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2022
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2022
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses