Zhodnocení výsledků třetího pětiletého plánu v zemědělství na příkladu okresu Louny - Virt, Petr (2022)
Práce na základě vybraných kritérií zhodnocuje úspěšnost třetího pětiletého plánu v zemědělství. V práci je pracováno pouze s rostlinnou zemědělskou produkcí, která je zastoupena vybranými produkty a to pšenicí, cukrovkou, bramborami, krmnými plodinami a chmelem. Tento plán je hodnocen na národní i lokální úrovni, kde lokální úroveň reprezentuje okres Louny, který byl v roce 1961-1965 součástí Severočeského kraje.