Zhodnocení výsledků třetího pětiletého plánu v zemědělství na příkladu okresu Louny - Virt, Petr; Dufek, Pavel, 1968-; Váňa, Daniel; Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta (2022)
Práce na základě vybraných kritérií zhodnocuje úspěšnost třetího pětiletého plánu v zemědělství. V práci je pracováno pouze s rostlinnou zemědělskou produkcí, která je zastoupena vybranými produkty a to pšenicí, cukrovkou, bramborami, krmnými plodinami a chmelem. Tento plán je hodnocen na národní i lokální úrovni, kde lokální úroveň reprezentuje okres Louny, který byl v roce 1961-1965 součástí Severočeského kraje.
Vedoucí práce: Pavel Dufek
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta, 2022
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2022
Způsob přístupu: Internet
Keywords: hospodářské a politické dějiny 20. století [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses