Revitalizace, údržba a využití městských parků na příkladu parku Folimanka - Rybka, Jan; Kouba, Vojtěch, 1983-; Novák, Zdeněk, 1958-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2022)
Tato bakalářská práce má přiblížit problematiku městských parků a jejich obnovy a údržby na konkrétním příkladu parku Folimanka. Klade si za cíl komplexně analyzovat dané téma a zhodnotit, zda-li současná revitalizace parku probíhá v souladu s oficiálními zásadami tvorby veřejného prostranství. Nakonec by měla představit návrhy a doporučení pro dosažení optimálních výsledků probíhající obnovy. K dosažení cílů jsou použity metody jako analýza, pozorování či dotazování. V závěru práce jsou vyhodnoceny stanovené cíle a jsou představeny doporučení pro dosažení optimálních výsledků revitalizace.
Vedoucí práce: Vojtěch Kouba
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2022
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2022
Způsob přístupu: Internet
Keywords: arts management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses