Podnikatelský plán založení truhlářství - Sálová, Aneta; Krause, Josef, 1978-; Stasa, Michele; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2022)
Cílem této bakalářské práce je vypracování podnikatelského plánu pro malé truhlářství, které uvažuje o rozšíření své dílny, nákupu nových strojů a přijetí zaměstnance. Bakalářská práce je rozdělena na teoretickou a praktickou část. V teoretické části je vysvětlen obor činnosti podniku a druh podnikání. Dále se věnuje popisu podnikatelského plánu a jeho jednotlivým částem. Praktická část obsahuje samotný podnikatelský plán, který nejprve popisuje samotný podnik a pomocí několika analýz odhaduje poptávku po truhlářských výrobcích do budoucna. Finanční plán poté hodnotí aktuální ekonomickou situaci truhlářství a navrhuje vhodné řešení rozšíření a ukazuje možné scénáře, které mohou v průběhu dalších tří let nastat.
Vedoucí práce: Josef Krause
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2022
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2022
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses