Podpora work-life balance v organizaci - Matyášová, Lenka; Legnerová, Kateřina, 1965-; Černá, Daniela; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2022)
Bakalářská práce se zabývá jak již zmíněnou work-life balancí v organizaci neboli vyvážeností pracovního a osobního života. Cílem této práce je zjistit současný stav sladění těchto životů napříč různými organizacemi. Na konci této práce zhodnocuji situaci a navrhuji řešení, která povedou ke zlepšení sladění pracovního a osobního života. V teoretické části popisuji hlavní pojmy týkající se work-life balance, nástroje týkající se tohoto tématu a na závěr zmiňuji i budoucí trendy WLB. Praktická část práce se zabývá dotazníkovým šetřením, jeho vyhodnocením a poté doporučeními, která jsou napsaná na základě získaných dat. Doporučení se týkají zlepšení souladu balance pracovního a osobního života tak, aby byl spokojený jak zaměstnanec, tak zaměstnavatel.
Vedoucí práce: Kateřina Legnerová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2022
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2022
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses