Sociální sítě jako marketingový nástroj - Tali-Maamarová, Jasmin (2022)
Cílem práce je identifikovat tendence ve sdíleném obsahu úspěšných českých kaváren na sociální síti Instagram. Metoda, kterou je výzkum prováděn, je kvantitativní obsahová analýza v rámci které je analyzováno patnáct úspěšných firemních profilů českých kaváren na Instagramu. Ukazatelem úspěšnosti byl zvolen počet sledujících. Sledované období je na čtyři měsíce – od ledna 2022 do konce dubna 2022. Na základě provedené analýzy byla sepsána sada doporučení pro začínající české kavárny na Instagramu.