Preference zaměstnaneckých benefitů z pohledu absolventů vysokých škol - Myšková, Klára (2022)
Předmětem diplomové práce je analýza preferencí zaměstnaneckých benefitů a jejich atraktivity z pohledu současných absolventů vysokých škol na území České republiky. Výsledkem provedené analýzy je komplexní pohled na problematiku zaměstnaneckých benefitů z pohledu absolventů vysokých škol a zjištění jejich preferencí ohledně poskytování zaměstnaneckých benefitů. Na základě dat získaných pomocí dotazníkového šetření, jsou následně navržena doporučení pro zaměstnavatele ohledně složení portfolia zaměstnaneckých benefitů a způsobu jejich poskytování potencionálním zaměstnancům z cílové skupiny čerstvých absolventů vysokých škol.