Preference zaměstnaneckých benefitů z pohledu absolventů vysokých škol - Myšková, Klára; Legnerová, Kateřina, 1965-; Černá, Daniela; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2022)
Předmětem diplomové práce je analýza preferencí zaměstnaneckých benefitů a jejich atraktivity z pohledu současných absolventů vysokých škol na území České republiky. Výsledkem provedené analýzy je komplexní pohled na problematiku zaměstnaneckých benefitů z pohledu absolventů vysokých škol a zjištění jejich preferencí ohledně poskytování zaměstnaneckých benefitů. Na základě dat získaných pomocí dotazníkového šetření, jsou následně navržena doporučení pro zaměstnavatele ohledně složení portfolia zaměstnaneckých benefitů a způsobu jejich poskytování potencionálním zaměstnancům z cílové skupiny čerstvých absolventů vysokých škol.
Vedoucí práce: Kateřina Legnerová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2022
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2022
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses