Návrh marketingové komunikace vybrané společnosti - Gyertyáková, Lucie; Vávra, Oldřich; Hanousková, Kristina; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2022)
Diplomová práce se zaměřuje na návrh marketingové komunikace vybrané společnosti, konkrétně její divize, která se nachází na B2B trhu. Hlavním cílem této práce je vytvoření návrhu na zlepšení marketingové komunikace. První část práce, která je věnována teoretickým poznatkům klade velký důraz na specifika B2B trhů a jednotlivé nástroje marketingové komunikace. Praktickou část následně tvoří analýza současné situace, na kterou navazuje vyhodnocení provedeného dotazníkového šetření, kterého se zúčastnilo 49 respondentů z řad stávajících zákazníků. Na základě získaných teoretických informací, sekundárních a primárních dat je následně vytvořen soubor doporučení pro zlepšení současné marketingové komunikace.
Vedoucí práce: Oldřich Vávra
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2022
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2022
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses