Podnikatelský plán studia interiérového designu - Osadcha, Iryna; Špička, Jindřich, 1981-; Boukal, Petr, 1962-2022; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2022)
Cílem bakalářské práce je zpracování podnikatelského plánu na založení studia designu interiérů v Praze a realistické ekonomické zhodnocení podnikatelského záměru. Práce je rozdělená na teoretickou a praktickou část. Teoretická část práce obsahuje metodologii tvorby podnikatelského plánu a jeho strukturu, popsáno specifika založení podniku, ve kterém hlavní činností je design. Praktická část se soustředí na aplikaci poznatků na konkrétní záměr s využitím získaných informací. Je uveden popis podnikatelské příležitosti s využitím SWOT analýzy, analýza mikro- a makroprostředí a bude rozebrán realizační projektový plán, marketingový plán, finanční plán (zpracovaný v optimistickém, realistickém a pesimistickém scénáři) s předpokladem rozvoje podnikání v prvních třech rocích (2022-2024). V závěru jsou poznatky shrnuty.
Vedoucí práce: Jindřich Špička
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2022
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2022
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses