Analýza a návrh CRM systému pro start up Matilda Digital s.r.o. - Kudryashova, Evgeniya; Oškrdal, Václav; Kůrka, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2022)
Bakalářská práce je věnována návrhu a aplikaci CRM systému pro vybraný startup (Matilda Digital Agency). Firma je přetížena administrativou, „papírováním“, což vytváří hrozbu pro její další rozvoj, zejména vzhledem k omezeným lidským a finančním zdrojům. Cílem práce je navrhnout CRM systém pro vybraný startup, který pomůže optimalizovat časové a finanční náklady na provoz firmy. První část tvoří teoretický rámec práce. Obsahuje charakteristiku pojmů startup a CRM, popis různých typů CRM systémů a přehled řešení pro aplikaci firemního CRM systému na trhu. Ve druhé, metodologické části práce, jsou po konzultaci s vedením vybrané firmy vymezena kritéria hodnocení přínosů zavedení CRM systému. Třetí část práce obsahuje výsledky analýzy stávajícího přístupu firmy k provedení vybraných procesů. Dále jsou vytvořeny návrhy pro výběr a zavedení CRM systému ve firmě. Možné přínosy zavedení tohoto CRM systému jsou kriticky zhodnoceny.
Vedoucí práce: Václav Oškrdal
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2022
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2022
Způsob přístupu: Internet
Keywords: aplikovaná informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses