Analýza a návrh funkční firemní identity pro firmu poskytující design a tisk “Vsigns”. - Rezaeva, Yulia; Truhlář, Filip; Bedřichová, Petra; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2022)
Tato bakalářská práce se zabývá analýzou a návrhem nové funkční firemní identity pro firmu „Vsigns“, která poskytuje design a tisk a nabízí své zkušenosti s výrobou zakázkové reklamy pro širokou škálu společností. Firma „Vsigns“ chce co nejvíce spolupracovat s velkými firmami, a proto se autorka rozhodla udělat novou vizuální identitu nejen na pobočce, ale i na sociálních sítích. Cílem této bakalářské práce je zlepšit propagaci firmy na trhu a sjednotit vizuální prezentaci společnosti. Práce se skládá ze dvou částí: teoretická a praktická. V teoretické části se pozornost věnuje definicím potřebným pro vybudování nové firemní identity. V této části se rozebírají i nástroje, pomocí kterých se dá provést analýza cílových skupin a trhu, marketingový výzkum a navrhnout fungující strategické plánování. Praktická část je věnována definování problémů, mise, vize a cíle společnosti, provádí se analýza podniku, a je navržena nová vizuální prezentace společnosti včetně nového jednotného stylu pro sociální sítě firmy „Vsigns“.
Vedoucí práce: Filip Truhlář
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2022
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2022
Způsob přístupu: Internet
Keywords: multimédia v ekonomické praxi [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses