Zkoumání štíhlého přístupu v e-sportu - Klíma, Petr (2022)
Tato bakalářská práce zkoumá pracovní prostředí profesionálních hráčů počítačových her. Cílem bylo zmapovat současné prostředí v tuzemských a zahraničních e-sport organizacích. Celkem byly mapovány tři přední tuzemské a tři přední zahraniční organizace. U tuzemských týmů byly identifikovány nedostatky pracovního prostředí a následně navrženy změny tak, aby došlo ke zefektivnění tréninků a snížení negativních důsledků dlouhodobého hraní na zdravotní stav hráče. V poslední části práce bylo navrženo vhodné pracovní prostředí pro hráče za použití štíhlé metody 5S.