Zkoumání štíhlého přístupu v e-sportu - Klíma, Petr; Martínez, Felipe; Mojžíš, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2022)
Tato bakalářská práce zkoumá pracovní prostředí profesionálních hráčů počítačových her. Cílem bylo zmapovat současné prostředí v tuzemských a zahraničních e-sport organizacích. Celkem byly mapovány tři přední tuzemské a tři přední zahraniční organizace. U tuzemských týmů byly identifikovány nedostatky pracovního prostředí a následně navrženy změny tak, aby došlo ke zefektivnění tréninků a snížení negativních důsledků dlouhodobého hraní na zdravotní stav hráče. V poslední části práce bylo navrženo vhodné pracovní prostředí pro hráče za použití štíhlé metody 5S.
Vedoucí práce: Felipe Martínez
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2022
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2022
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses