BananaBadminton 2.0 - Phamová, Vlasta; Müllerová, Jana; Bočková, Nina, 1971-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2022)
Cílem této práce je návrh business modelu canvas pro vybraný investiční projekt, který se vybere na základě výsledků analýz současného stavu podniku a analýzou všech tří investičních příležitostí. K naplnění tohoto cíle slouží dílčí cíle zaměřené na současný stav podniku, analýza jeho okolí a vnitřního prostředí. Dále na analýze třech vybraných investičních příležitostí pomocí marketingových, strategických a finančních nástrojů. Teoretická část vymezuje pojmy badminton a sportovní služby. Dále se v ní popisují jednotlivé nástroje, které se posléze použijí v praktické části. V praktické části dochází k samotnému procesu analyzování nejprve současného podoby projektu pomocí nástrojů, kterými je například situační analýza, PESTEL analýza, marketingový mix, segmentace podniku. Závěrem této analýzy Banana badminton 1.0. je vypracován business model canvas, který je myšlenkovým nástrojem celé práce.
Vedoucí práce: Jana Müllerová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2022
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2022
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses