Motivace zaměstnanců v době pandemie - Šimonovská, Veronika; Legnerová, Kateřina, 1965-; Černá, Daniela; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2022)
Bakalářská práce se zabývá motivací zaměstnanců v době pandemie. Cílem práce je analýza vlivu pandemie na práci personality a komparace metod motivace používaných v dané společnosti před pandemií a během ní. Za dílčí cíl byla zvolena analýza spokojenosti zaměstnanců tytéž společnosti s poskytovanými motivačními prostředky. V teoretické části je představen pojem motivace, jsou vysvětleny základní motivační teorie, systém odměňování a představeny motivační prostředky. V poslední části je přiblížena pandemická situace, její dopad na pracovní život a psychické zdraví zaměstnanců. První polovinou praktické části je kvalitativní výzkum formou polostrukturovaného rozhovoru s personalistkou společnosti Henkel ČR, spol. s r.o., v němž jsou rozebírány změny v náplni jejího povolání způsobené pandemií a změny motivačních prostředků užívaných společností. Navazující internetový dotazník se soustředí na spokojenost zaměstnanců s benefity. Výstupy práce mohou být inspirací pro společnost a její budoucí kroky v úpravě motivačních prostředků.
Vedoucí práce: Kateřina Legnerová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2022
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2022
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses