Role marketingu v soukromém sektoru ve zdravotnictví - Buňatová, Hana; Procházková, Markéta; Kopecký, Martin; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2022)
Diplomová práce se zabývá marketingem v soukromém sektoru ve zdravotnictví, předmětem zkoumání je především konkrétní ambulance, a to Bon Medical s.r.o. v Třemošné u Plzně. Teoretická část je věnovaná teoretickým poznatkům z oblasti marketingu obecně, marketingu služeb a marketingu v sektoru ve zdravotnictví. Navazující metodologická část popisuje výzkumné otázky a nástroje marketingového výzkumu, jako je dotazníkové šetření, které zkoumá spokojenost klientů, hloubkový rozhovor s jednatelem společnosti, SWOT analýza a matice SPACE. Praktická část především analyzuje zmiňovanou ambulanci Bon Medical a následně jsou aplikovány marketingové nástroje uvedené v teoretické části. Závěrem práce jsou návrhy a doporučení pro společnost Bon Medical.
Vedoucí práce: Markéta Procházková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2022
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2022
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses