Vliv zkušeností z kolektivních sportů na fungování v pracovním týmu - Mareček, Filip; Králová, Tereza, 1978-; Lorencová, Hana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2022)
Hlavní tématikou této bakalářské práce je přínos instruktorů se zkušenostmi z kolektivních sportů na fungování v pracovním týmu společnosti Sportlines s.r.o. Cílem práce je zjistit a pojmenovat, v čem konkrétně jsou sportovci pro společnost přínosnější a v čem naopak dokáži lépe pomoct instruktoři bez sportovních zkušeností. V teoretické části jsou popsány pojmy jako: pracovní tým, komunikace, řízení lidských zdrojů a sport. V praktické části je popsáno fungování společnosti Sportlines s.r.o. Následně jsou pomocí sběru dat zjišťovány přínosy a naopak negativa sportovců pro práci na pozici instruktora. Nejprve dochází ke kvalitativnímu dotazníkovému šetření s 8 instruktory, na které plynule navazují 3 rozhovory s lidmi z vedení společnosti. Na základě získaných dat je poskytnut náhled na rozdílné názory a spojitosti mezi jednotlivými respondenty, které mají vést ke zjištění, zda jsou sportovci pro společnost Sportlines přínosnějšími instruktory než lidé bez zkušeností se sportem.
Vedoucí práce: Tereza Králová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2022
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2022
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses