Automatizace e-mailingové komunikace v marketingu - Smrčková, Adéla (2022)
Práce se věnuje návrhu, realizaci a analýze řešení automatizačních scénářů v rámci e-mail marketingu prostřednictvím českého nástroje pro e-mailovou rozesílku Smartemailing. Cílem práce je vytvořit funkční systém automatizací a následně hodnocení jejich úspěšnosti. Úvodní část se zabývá představením e-mail marketingu, vysvětlením používaných zkratek a výběru vhodných nástrojů k realizaci. Nástroje jsou dále představeny. V následující části je již řešena samotná praktická realizace a představení jednotlivých automatizací a jejich vyhodnocení, které je na konci shrnuto.