Automatizace e-mailingové komunikace v marketingu - Smrčková, Adéla; Potančok, Martin; Vávra, Stanislav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2022)
Práce se věnuje návrhu, realizaci a analýze řešení automatizačních scénářů v rámci e-mail marketingu prostřednictvím českého nástroje pro e-mailovou rozesílku Smartemailing. Cílem práce je vytvořit funkční systém automatizací a následně hodnocení jejich úspěšnosti. Úvodní část se zabývá představením e-mail marketingu, vysvětlením používaných zkratek a výběru vhodných nástrojů k realizaci. Nástroje jsou dále představeny. V následující části je již řešena samotná praktická realizace a představení jednotlivých automatizací a jejich vyhodnocení, které je na konci shrnuto.
Vedoucí práce: Martin Potančok
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2022
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2022
Způsob přístupu: Internet
Keywords: aplikovaná informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses