Analýza spokojenosti zaměstnanců vybraného podniku před a během pandemie Covid-19 - Qualizzová, Petra; Lorencová, Hana; Jarošová, Eva, 1955-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2022)
Diplomová práce se zabývá analýzou pracovní spokojenosti zaměstnanců vybraného podniku. Cílem práce je porovnat pracovní spokojenost zaměstnanců před a během pandemie Covid-19 a zhodnotit, zda, či jakým způsobem ji pandemie ovlivnila. V teoretické části jsou blíže popsány faktory, které pracovní spokojenost ovlivňují spolu s nástroji, které slouží k měření pracovní spokojenosti. Pro naplnění cíle byla zvolena triangulace metod. Bylo využito kombinace kvantitativního a kvalitativního výzkumu. Kvantitativní výzkum byl založen na analýze série průzkumů spokojenosti provedených ve společnosti v letech 2018-2021. Kvalitativní průzkum navazoval na tuto analýzu pomocí provedení polostrukturovaných hloubkových rozhovorů se zaměstnanci zkoumané společnosti.
Vedoucí práce: Hana Lorencová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2022
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2022
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses