Hudobný festival- prípadová štúdia Medzinárodný folklórny festival Myjava - Cilík, Jakub; Grosman, Jakub; Malcová, Zuzana, 1954-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2022)
Bakalárska práca rozoberá organizáciu kultúrneho podujatia a zameriava sa na jednotlivé časti projektového riadenia a vplyv ich plynulosti na návštevnosť. V teoretickej časti sú zmapované jednotlivé faktory projektového riadenia, dopady hudobných podujatí na miesto konania a priblížená situácia folklórnych podujatí na Slovensku. Praktická časť je vypracovaná formou prípadovej štúdie Medzinárodného folklórneho festivalu Myjava s bohatou históriou a pevným postavením na špičke amatérskych folklórnych podujatí na Slovensku. Informácie pre praktickú časť budú spracované z osobných rozhovorov s členmi prípravného výboru MFFM, ktorý nám priblížia jednotlivé časti prípravy festivalu. V práci bude na záver zhodnotená príprava MFFM v porovnaní s odbornou literatúrou a navrhnuté možné odporučenia pre zlepšenie plynulosti riadenia a zvýšenia návštevnosti.
Vedoucí práce: Jakub Grosman
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2022
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2022
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses