Systém pro podporu výuky programování - Mikulenka, Tomáš; Vencovský, Filip; Pavlíčková, Jarmila, 1969-2024; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2022)
Tato bakalářská práce se zabývá návrhem systému pro podporu výuky programování. Hlavním cílem práce je navrhnout systém pro podporu výuky programování předmětů softwarového inženýrství na Fakultě informatiky a statistiky Vysoké škole Ekonomické v Praze zohledňující potřeby výuky současných kurzů. V práci je nejprve popsán výchozí stav výuky, načež jsou představeny klíčové pojmy a způsob metody práce. Na základě analýzy zainteresovaných stran a získaných informací je definován výchozí problém k řešení. Následně je popsán samotný návrh řešení a jednotlivé funkcionality. V poslední části je formou diskuse zhodnoceno naplnění požadavků a cílů práce.
Vedoucí práce: Filip Vencovský
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2022
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2022
Způsob přístupu: Internet
Keywords: aplikovaná informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses