Návrh komunikační strategie Ministerstva zahraničních věcí České republiky - Lekešová, Kristýna; Zamazalová, Marcela; Vávra, Oldřich; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2022)
Cílem diplomové práce je navržení komunikační strategie pro Ministerstvo zahraničních věcí České republiky, která má vést k zefektivnění komunikace s veřejností, zlepšení image ministerstva a zvýšení návštěvnosti komunikačních kanálů. V teoretické části práce je interpretován význam a specifika komunikační strategie ve veřejné správě. Náplní praktické části je obsahová analýza dosavadní komunikace ministerstva v online prostředí, expertní rozhovory a benchmarking. Jako příklad dobré praxe slouží komunikační strategie Ministerstva zahraničních věcí Velké Británie. Vlastní dotazníkové šetření se zabývalo hodnocením komunikace MZV ČR na sociálních sítích a webových stránkách z pohledu českých občanů. Na základě dat MML-TGI byly vymezeny 3 cílové segmenty na Facebooku, Twitteru a webových stránkách MZV ČR, jejichž charakteristiky reflektuje navržená komunikační strategie.
Vedoucí práce: Marcela Zamazalová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2022
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2022
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses