Veřejný prostor v Berouně - Šmídová, Simona; Kouba, Vojtěch, 1983-; Matoušková, Anna; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2022)
Práce se zabývá problematikou veřejného prostoru, jeho plánování a sociálními aspekty jeho využití. Konkrétně se zaměřuje na město Beroun a jeho veřejný prostor. Cílem práce je popsat faktory veřejného prostoru, které mají vliv na kvalitu života ve zkoumaném městě a jeho vnímání obyvateli. Snaží se zjistit, jak se občané Berouna ve veřejném prostoru města cítí, jak ho využívají a na základě této analýzy odvodit možnosti zkvalitnění života ve městě. Práce využívá výzkumné metody hloubkových rozhovorů s použitím metody tvorby mentálních map.
Vedoucí práce: Vojtěch Kouba
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2022
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2022
Způsob přístupu: Internet
Keywords: arts management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses