Marketing pro mikropodnik - Jindra, Tomáš; Procházková, Markéta; Gregor, David; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2022)
Bez uceleného marketingu se podniká těžko. Cílem bakalářské práce Marketing pro mikropodnik je proto vytvořit marketingovou strategii s jasně vymezenou cílovou skupinou a marketingový mix, který na základě zjištěných informací přinese realistické možnosti zlepšení a úprav stávající situace podniku. V teoretické části jsou shrnuty základní východiska marketingu v tematických blocích marketing, marketingová strategie a marketingový mix. Praktická část se věnuje tvorbě marketingové strategie, marketingovému mixu, potenciálu rozšíření produktového portfolia a metodou polostrukturovaného rozhovoru jsou identifikovány behaviorální rysy cílové skupiny a zjištěny emoce a znalosti této skupiny ve vztahu ke konopí. Na základě získaných dat a vypracovaných analýz (marketingové strategie a marketingového mixu) jsou vzneseny konkrétní doporučení pro sledovanou společnost, na jejichž základě je formováno budoucí působení firmy. Bez přispění této bakalářské práce jakožto impulzu ke změnám by společnost s určitou pravděpodobností zanikla.
Vedoucí práce: Markéta Procházková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2022
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2022
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses