Zhodnocení ekonomického vývoje a návrh finanční strategie podniku Tiskárna Knopp s.r.o. - Ionova, Maria; Boukal, Petr, 1962-2022; Štamfestová, Petra, 1984-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2022)
Cílem této bakalářské práce je zhodnotit ekonomický vývoj a navrhnout změny finančního řízení společnosti Knopp s.r.o. Jedná se o společnost zabývající se tiskem. V teoretické části dojde k vysvětlení jednotlivých postupů finanční analýzy, na základě kterých bude založeno zhodnocení ekonomického vývoje společnosti v praktické části. V praktické části budou na základě zjištěných ukazatelů finanční analýzy zhodnocena stávající finanční strategie a navrhnuta strategie finančního zdraví. S ohledem na současnou situaci finanční analýza zároveň ukáže, jaký důsledek má na společnost Tiskárna Knopp s.r.o. světová pandemie Covid-19. Na těchto doporučeních by mohl těžit vrcholový management podniku. Finanční analýza bude provedena pomocí účetních výkazů podniku za období 2016–2020.
Vedoucí práce: Petr Boukal
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2022
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2022
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses