Strategická analýza firmy StrongMed s. r. o. - Mondek, Matěj; Dvořáček, Jiří, 1947-; Mikan, Pavel, 1963-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2022)
Primárním cílem této bakalářské práce je poskytnout firmě StrongMed, s. r. o. komplexní pohled na její momentální tržní postavení, vnější a vnitřní okolí firmy, předpokládáný budoucí vývoj odvětví a firemní silné a slabé stránky. Tohoto cíle je dosaženo pomocí strategické analýzy a jejích nástrojů. V první řadě je provedena literární rešerše a definice jednotlivých podnikových analýz na základě dostupné literatury a odborných článků, zatímco v praktické části jsou tyto metody aplikovány na danou firmu. V samotném závěru je zhotovena SWOT analýza, která poskytuje pohled na firemní silné a slabé stránky společně s příležitostmi a hrozbami, které plynou z analýzy okolí. Veškerá data použita v této bakalářské práci byla získána z veřejně dostupných zdrojů a z rozhovorů s majitelem a jediným jednatelem analyzované firmy.
Vedoucí práce: Jiří Dvořáček
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2022
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2022
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses