Dcery jako nástupnice rodinného podnikání - Obraztsova, Mariya (2022)
Tato diplomová práce se věnuje tématu „Rodinné firmy: dcery jako nástupkyně“. Cílem dané diplomové práce je identifikovat problém nástupnictví dcer v rodinných podnicích pomoci příslušné literatury. Znázornit specifika předávaní rodinného businessu dcerám kolem celého světa. Zvýraznit existující překážky v procesu předávání byznysu dcerám, pomocí zahraničí literatury, která se věnuje nástupnictví a procesů předávání rodinného byznysu. Metodikou dané diplomové práce je systematický přehled literatury.