Dcery jako nástupnice rodinného podnikání - Obraztsova, Mariya; Sieber, Patrik, 1977-; Špička, Jindřich, 1981-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2022)
Tato diplomová práce se věnuje tématu „Rodinné firmy: dcery jako nástupkyně“. Cílem dané diplomové práce je identifikovat problém nástupnictví dcer v rodinných podnicích pomoci příslušné literatury. Znázornit specifika předávaní rodinného businessu dcerám kolem celého světa. Zvýraznit existující překážky v procesu předávání byznysu dcerám, pomocí zahraničí literatury, která se věnuje nástupnictví a procesů předávání rodinného byznysu. Metodikou dané diplomové práce je systematický přehled literatury.
Vedoucí práce: Patrik Sieber
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2022
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2022
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses