Strategická analýza společnosti Mlékárna Hlinsko a.s. - Albertová, Tereza (2022)
Tato bakalářská práce se orientuje na zhodnocení současné pozice společnosti Mlékárna Hlinsko a.s. na trhu v době koronaviru a v době postcovidové prostřednictvím aplikace zvolených metod strategické analýzy. Práce je zaměřena též na určení strategických doporučení pro budoucí fungování vybrané firmy. Skládá se z teoretické a praktické části. V teoretické části jsou popsány či definovány vybrané analýzy a jejich použití, v části praktické jsou poté tyto analýzy aplikovány na Mlékárnu Hlinsko a.s. a z daných zjištění jsou pro ni následně formulována strategická doporučení.