Strategická analýza společnosti Mlékárna Hlinsko a.s. - Albertová, Tereza; Boukal, Petr, 1962-2022; Krause, Josef, 1978-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2022)
Tato bakalářská práce se orientuje na zhodnocení současné pozice společnosti Mlékárna Hlinsko a.s. na trhu v době koronaviru a v době postcovidové prostřednictvím aplikace zvolených metod strategické analýzy. Práce je zaměřena též na určení strategických doporučení pro budoucí fungování vybrané firmy. Skládá se z teoretické a praktické části. V teoretické části jsou popsány či definovány vybrané analýzy a jejich použití, v části praktické jsou poté tyto analýzy aplikovány na Mlékárnu Hlinsko a.s. a z daných zjištění jsou pro ni následně formulována strategická doporučení.
Vedoucí práce: Petr Boukal
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2022
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2022
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses