Srovnání českého pojistného trhu s německým pojistným trhem - Borecká, Karolina (2022)
Bakalářská práce nazvaná „Srovnání českého pojistného trhu s německým pojistným trhem“ bude rozdělena na teoretický a empirický segment. V teoretické části autorka obeznámí čtenáře s charakteristikou pojistného trhu a poukáže na specifika spojená s tématem bakalářské práce. Zaobírat se bude pojistným trhem v České republice a Německu. Věcná náplň bude tvořena komparací českého a německého pojistného trhu za využití ukazatelů jeho úrovně. Závěrem autorka provede zhodnocení analýzy zahraničního a tuzemského pojistného trhu. Cíl práce představuje komparaci charakteristik a vývojových trendů na pojistných trzích.