Strategická analýza konkrétneho podniku - Pavláková, Kristína; Boukal, Petr, 1962-2022; Dvořáček, Jiří, 1947-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2022)
Cieľom bakalárskej práce je zistenie faktorov, ktoré ovplyvňujú Dermacol na trhu a vyhodnotenie vnútorných zdrojov za účelom výšenia tržného podielu. Prácu tvorí teoretická časť, ktorá obsahuje metódy, z ktorých vychádza praktická časť práce. V rámci praktickej časti sú využité nástroje na analýzu vonkajšieho prostredia firmy a na nalýzu interných zdrojov. V závere práce sú zistené jednotlivé väzby medzi silnými, slabými stránky a príležitosťami, hrozbami vo SWOT analýze. Na základe zistení sú zostavené odporúčania pre podnik na zvýšenie tržného podielu.
Vedoucí práce: Petr Boukal
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2022
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2022
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses