Hudební festival – případová studie - Molnár, Marek (2022)
Cílem bakalářské práce je definovat jednotlivé parametry výkonnosti hudebního festivalu, které posléze aplikuje na hudební festival Metronome Prague. Tyto parametry následovně analyzuje ve vztahu k pandemii viru Covid-19 a jejího dopadu na tuzemskou kulturu. V praktické části se práce primárně zaměřuje na kvalitativní výzkum prováděný formou rozhovoru s producentem festivalu Metronome Davidem Gaydečkou a aplikaci Balanced scorecard na tuto konkrétní kulturní událost.