Hudební festival – případová studie - Molnár, Marek; Grosman, Jakub; Šubrt, Daniel; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2022)
Cílem bakalářské práce je definovat jednotlivé parametry výkonnosti hudebního festivalu, které posléze aplikuje na hudební festival Metronome Prague. Tyto parametry následovně analyzuje ve vztahu k pandemii viru Covid-19 a jejího dopadu na tuzemskou kulturu. V praktické části se práce primárně zaměřuje na kvalitativní výzkum prováděný formou rozhovoru s producentem festivalu Metronome Davidem Gaydečkou a aplikaci Balanced scorecard na tuto konkrétní kulturní událost.
Vedoucí práce: Jakub Grosman
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2022
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2022
Způsob přístupu: Internet
Keywords: arts management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses