Dopravní systém Petrohradu jako báze pro rozvoj city logistiky - Gorodnianskaia, Mariia (2022)
Tato bakalářská práce se zabývá problematikou dopravního systému ve městě Petrohrad. Jejím hlavním cílem je analyzovat současný stav dopravního systému ve městě Petrohrad a následně odhalit problémy a navrhnout doporučení pro jeho vývoj. Bakalářská práce se skládá ze dvou částí. Teoretická část se věnuje základním pojmům spojeným s dopravou, popisu druhů dopravy a sektoru osobní dopravy. Praktická část je zaměřena na popis města Petrohrad, analýzu a hodnocení současného dopravního systému a definování klíčových problémů. Na konci praktické části budou představena možná řešení pro zlepšení dopravy ve městě.