Dopravní systém Petrohradu jako báze pro rozvoj city logistiky - Gorodnianskaia, Mariia; Mervart, Michal, 1977-; Zelený, Lubomír; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2022)
Tato bakalářská práce se zabývá problematikou dopravního systému ve městě Petrohrad. Jejím hlavním cílem je analyzovat současný stav dopravního systému ve městě Petrohrad a následně odhalit problémy a navrhnout doporučení pro jeho vývoj. Bakalářská práce se skládá ze dvou částí. Teoretická část se věnuje základním pojmům spojeným s dopravou, popisu druhů dopravy a sektoru osobní dopravy. Praktická část je zaměřena na popis města Petrohrad, analýzu a hodnocení současného dopravního systému a definování klíčových problémů. Na konci praktické části budou představena možná řešení pro zlepšení dopravy ve městě.
Vedoucí práce: Michal Mervart
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2022
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2022
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses