Možnosti regenerace areálu městského parku, bývalých městských lázní a fotbalového stadionu v Chomutově - Hrdinová, Veronika; Lindner, Milan; Tyslová, Irena; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2022)
Tato bakalářská práce řeší problematiku brownfields a veřejných prostranství a možnosti jejich budoucí regenerace v souladu s koncepcí udržitelného rozvoje. Cílem je zhodnotit plánované záměry vlastník či vlastníků areálu zahrnujícího městský park, brownfield bývalých městských lázní a brownfield bývalého fotbalového stadionu a navrhnout vlastní doporučení pro jeho budoucí využití. Závěrečné zhodnocení a vlastní návrhy jsou sestaveny na základě osobního rozhovoru se zástupcem vlastníka areálu, ankety mezi chomutovskými spolky, kluby a sdruženími a ankety mezi tisíci potenciálními uživateli areálu z řad veřejnosti. Na základě informací získaných od výše zmíněných aktérů je v závěru sestaven návrh na využití areálu jako multifunkčního centra, které by nejvíce odpovídalo jejich názorům a požadavkům.
Vedoucí práce: Milan Lindner
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2022
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2022
Způsob přístupu: Internet
Keywords: arts management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses