Software pro správu, plánování, evidenci a fakturaci servisních zakázek - Frajt, Lukáš (2022)
Tato práce se zabývá návrhem a implementací webové aplikace pro interní použití na základě požadavků firmy. Aplikace má za cíl vyřešit problém s plánováním, evidencí a fakturací servisních zakázek. Teoretická část obsahuje požadavky firmy, analýzu existujících řešení a popis použitých technologií. Praktická část této práce popisuje, jak probíhá analýza a návrh softwaru, jeho vývoj, nasazení a testování aplikace. Výsledný software je navržen jako klient – server aplikace. Serverová část aplikace představuje REST API postavené na technologii Nodejs s frameworkem Expressjs. Klientská aplikace používá známou knihovnu Reactjs.Na závěr je zde uvedeno budoucí rozšíření aplikace, jak základě testovacích scénářů a připomínek zaměstnanců, tak dalších požadavků, které vznikly v průběhu vývoje. Výstupem práce je aplikace řešící problém s alokací externích techniků na projektech a dokumentací jednotlivých zakázek, dále aplikace zjednodušuje práci účetním napojením aplikace na fakturační software.