Software pro správu, plánování, evidenci a fakturaci servisních zakázek - Frajt, Lukáš; Nguyen, Viet Bach; Kosek, Jiří, 1975-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2022)
Tato práce se zabývá návrhem a implementací webové aplikace pro interní použití na základě požadavků firmy. Aplikace má za cíl vyřešit problém s plánováním, evidencí a fakturací servisních zakázek. Teoretická část obsahuje požadavky firmy, analýzu existujících řešení a popis použitých technologií. Praktická část této práce popisuje, jak probíhá analýza a návrh softwaru, jeho vývoj, nasazení a testování aplikace. Výsledný software je navržen jako klient – server aplikace. Serverová část aplikace představuje REST API postavené na technologii Nodejs s frameworkem Expressjs. Klientská aplikace používá známou knihovnu Reactjs.Na závěr je zde uvedeno budoucí rozšíření aplikace, jak základě testovacích scénářů a připomínek zaměstnanců, tak dalších požadavků, které vznikly v průběhu vývoje. Výstupem práce je aplikace řešící problém s alokací externích techniků na projektech a dokumentací jednotlivých zakázek, dále aplikace zjednodušuje práci účetním napojením aplikace na fakturační software.
Vedoucí práce: Viet Bach Nguyen
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2022
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2022
Způsob přístupu: Internet
Keywords: aplikovaná informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses