Zaměstnanecké benefity ve společnosti UBC s.r.o. - Veiglová, Tereza (2022)
Tato bakalářská práce pojednává o zaměstnaneckých benefitech. Cílem práce je posouzení stávajícího systému zaměstnaneckých benefitů ve společnosti UBC s.r.o. na základě teoretických východisek a následné navržení možností pro zefektivnění systému zaměstnaneckých benefitů ve vybrané společnosti. Práce je rozdělena na dvě hlavní části, a to teoretickou a praktickou. Teoretická část se zabývá odměňováním zaměstnanců, motivací k práci a stěžejními zaměstnaneckými benefity. V praktické části je nejprve představena společnost UBC s.r.o., následně je popsán stávající systém zaměstnaneckých benefitů, poté je pomocí metody dotazníkového šetření zjišťována spokojenost, informovanost a preference pracovníků sledované společnosti. Dále praktická část obsahuje zhodnocení stávajícího systému benefitů, shrnutí výsledků dotazníkového šetření a soupis návrhů a doporučení pro zefektivnění systému zaměstnaneckých benefitů vyplývajících z dotazníkového šetření.