Péče o zaměstnance ve společnosti Česká podnikatelská pojišťovna, a.s. Vienna Insurance Group - Brychtová, Nikol; Palíšková, Marcela, 1961-; Němec, Otakar; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2022)
Bakalářská práce se zabývá problematikou péče o zaměstnance ve společnosti Česká podnikatelská pojišťovna, a.s. Vienna Insurance Group. Cílem bakalářské práce je posouzení systému péče o zaměstnance ve vybrané společnosti. Prvním dílčím cílem je shrnutí základních teoretických východisek a druhým dílčím cílem identifikovat silné a slabé stránky společnosti. Hlavním přínosem práce je vznést návrhy doporučení pro tuto oblast, které může společnost využít jako příležitost k dalšímu rozvoji ve zkoumané oblasti. Celková práce je dělena do dvou částí. Teoretická část shrnuje základní teoretická východiska k dané problematice péče o zaměstnance, jako jsou pracovní podmínky, motivace zaměstnanců a zaměstnanecké výhody. V praktické části je posléze konkrétní podnik v této oblasti posouzen. Společnost je charakterizována, je provedena analýza současného systému péče o zaměstnance a realizováno výzkumné šetření zaměřené na spokojenost zaměstnanců s nynějším systémem. V konečné části jsou veškerá získaná data shrnuta a u slabých míst jsou navržena doporučení ke zlepšení.
Vedoucí práce: Marcela Palíšková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2022
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2022
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses