Optimalizace procesu s ohledem na spokojenost zákazníka - Veličková, Lucie; Motlová, Veronika; Zubíková, Adéla; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2022)
Tato bakalářská práce se zabývá spokojeností zákazníků v souvislosti s poskytovanými službami společnosti Worldline Czech Republic s.r.o. Cílem bakalářské práce je prostřednictvím optimalizace procesu zvýšit spokojenost zákazníka ve společnosti působící v oblasti finančních služeb. Teoretická část je věnována vymezení základních pojmů, které se týkají procesního řízení a spokojenosti zákazníků. Praktická část práce se zabývá představením společnosti a dále je realizována průběžná optimalizace procesu za použití metodiky Demingova cyklu. K měření zákaznické spokojenosti jsou použity metriky CSAT a CES. U daných ukazatelů je pozorován výrazný nárůst po provedené optimalizaci, což značí zvýšení spokojenosti zákazníků se službami vybrané společnosti. Závěr práce je následně věnován celkovému shrnutí nejdůležitějších poznatků a doporučeních, která se týkají možností, jak dále zvyšovat spokojenost svých zákazníků.
Vedoucí práce: Veronika Motlová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2022
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2022
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses