Ekonomické aspekty pořádání hudebních akcí v památkových objektech - festival na Třemšínském zámku - Zadák, Norbert; Patočka, Jiří, 1951-; Matoušková, Anna; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2022)
Předkládaná bakalářská práce pojednává o pořádání hudebních akcí v prostředí kulturních památek. Hlavním cílem práce je identifikace faktorů udržitelnosti kulturní památky, ve kterých jsou pořádány hudební akce. Hlavní část práce představuje pozitivní a negativní externality a zároveň se práce zaměřuje na analýzu provozu kulturních objektů. Práce sleduje ekonomické a kulturní aspekty hudebních akcí v souvislosti s památkovými objekty. Praktická část práce nachází možné symbiózy kulturní památky a hudebního festivalu. V rámci zpracování a výkladu dat z řízených hloubkových rozhovorů jsou vyvozeny závěry, které budou převedeny do praktické roviny pořádání hudebního festivalu REPETE.
Vedoucí práce: Jiří Patočka
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2022
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2022
Způsob přístupu: Internet
Keywords: arts management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses