Aukční síně - Brunegrafová, Dominika, 1998- (2022)
Výstižná charakteristika cílů, metod, postupů a závěrů bakalářské práce v rozsahu asi 10 řádků. Tato bakalářská práce popisuje vliv pandemie covid-19 na český aukční trh s uměním. Cílem práce je zachytit proměnu tohoto trhu v období let 2017 – 2021. Pro splnění daného cíle pracuji s následujícími metodami: abstrakce, dedukce a indukce. Kromě těchto všeobecně známých metod dále využívám metody indexní a metody výzkumní. Závěrem práce je popis změn, které za sledované období nastaly, jako například navýšení počtu nových sběratelů, kteří ovlivnili trendy v obratech segmentů výtvarného umění.