Vplyv pandémie na online komunikáciu – porovnanie Českej republiky a Slovenskej republiky - Blahut, Tomáš; Radváková, Věra; Sudzina, František; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2022)
Bakalárska práca je venovaná téme Vplyv pandémie na online komunikáciu. Zameriava sa hlavne na porovnanie Českej republiky a Slovenskej republiky. Cieľom práce je získať pohľad študentov na online komunikačné nástroje v dobe pandémie, zistiť, ako sa zmenilo ich používanie a následne získané údaje porovnať medzi Českou republikou a Slovenskou republikou. Údaje boli získané pomocou dotazníkového šetrenia. Práca je rozdelená do dvoch častí. V prvej časti, ktorá je teoretická, sú definované výhody a nevýhody online komunikačných nástrojov, ich definície a ako sa vyvíjali. Následne sú popísané jednotlivé online komunikačné nástroje, ktoré sa využívali počas online vyučovania a v závere teoretickej časti je popísané, aký mala na nich pandémia vplyv a aký mala vplyv na školstvo. Praktická časť je venovaná empirickému výskumu. Autor pomocou dotazníkového šetrenia potvrdzuje alebo vyvracia stanovené hypotézy. Analýzou získaných dát z dotazníkového šetrenia získal autor zaujímavé poznatky, ktoré následne interpretuje. Interpretácia dát spočíva v analýze všetkých získaných údajov a následnej komparácií medzi Českou republikou a Slovenskou republikou.
Vedoucí práce: Věra Radváková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2022
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2022
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informační média a služby [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses