Podnikateľský plán pre raňajkové bistro - Kubičková, Tereza; Bočková, Nina, 1971-; Müllerová, Jana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2022)
Témou bakalárskej práce je vytvorenie reálneho podnikateľského plánu pre raňajkové bistro v Nitre, na základe ktorého môže byť v budúcnosti otvorený podnik. Práca sa skladá z dvoch častí. Teoretická časť vysvetľuje pojmy podnikania a jeho jednotlivých foriem. Taktiež uvádza postup pri vytváraní podnikateľského plánu. Slúži ako teoretický podklad pre druhú – praktickú časť bakalárskej práce. Druhá časť práce ponúka reálny prehľad a zorientovanie sa v problematike. Čitateľ získa informácie o externej a internej analýze, v ktorej sa uvádzajú faktory ovplyvňujúce vznik a fungovanie podniku. Súčasťou je marketingový mix zameraný na zákazníka. Nosnou časťou podnikateľského plánu je plán finančný, ktorý poskytuje prehľad o potrebe vstupného kapitálu i neskoršieho financovania podniku. Na konci sa uvádza analýza možných alternatív spustenia podnikania. Záver tvoria zistenia, ktoré usmernia vedenie daného podniku.
Vedoucí práce: Nina Bočková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2022
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2022
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses